Over Djons

TOPKWALITEIT. TOPSNELHEID.

Dat is Djons in een notendop.

Al meer dan twintig jaar werken wij in de lager-, afdichtingen- en verspaningsindustrie. We weten wat de klant wil en nodig heeft. En hoe we dat kunnen realiseren. Klanten vertrouwen ons dat we onze beloftes waarmaken en verwachtingen vaak overtreffen.

Snel leveren is geen ‘premium’ service – het is normaal
We merkten dat klanten snelheid belangrijk vonden. Daar hebben wij ons dus in gespecialiseerd, zonder in te leveren op kwaliteit uiteraard – deze blijft vanzelfsprekend.

Alleen het beste is goed genoeg
We laten niks in de weg staan van topresultaten en service. Dus we werken alleen met ‘het beste’. En dat geldt voor alles: het beste materiaal, leveranciers en partners – zoals Trelleborg Sealing Solutions- beste technieken, software, gereedschappen – en uiteraard, mensen!

Onze machines kunnen alles, maar niet zonder onze vakmensen
Ons team bestaat uit deskundige en gedreven mensen. Van zeer ervaren professionals tot gemotiveerde nieuwkomers die graag het vak leren – want wij weten dat de echte vakmensen van de toekomst vandaag leren van de experts. Met de juiste inzet, is er bij ons altijd plek voor een nieuwkomer. Een mooie balans.

Niet de goedkoopste, maar dat maken we goed met kwaliteit en service
We zeggen soms lachend: “we zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste.” Maar eigenlijk is het waar. Onze klanten verwachten niet de laagste prijs, maar kunnen wel op ons bouwen als het gaat om een goed eindproduct. En dat blijkt uit onze tevreden en terugkerende klanten, van over de hele wereld.

Vooruit, ook nog wat geschiedenis
Na behoorlijk veel ervaring met lagers en verspanen startte John van der Knaap in 2007 Djons. Met slechts een paar machines groeide hij snel uit tot een vernieuwende en leidende speler in de markt, en Trelleborg en Djons hadden elkaar snel gevonden. Vanuit Het Westland bedient Djons nu niet alleen Nederland, maar ook Europa en ook buiten Europa weten klanten Djons te vinden.

KOM LANGS OF LAAT VAN U HOREN

Onze deur staat altijd open, en onze mailbox en telefoonlijn ook. We helpen u graag, neem gerust contact op.